PiiA Summit – erbjudande för Automation Regions medlemmar

Notis · 2014-09-29

PiiA Summit

SICS Västerås och Automation Region bjuder in till PiiA Summit, en lunch-till-lunch-konferens den 21-22 oktober. Med konferensen skapar vi en mötesplats för företag och forskningsparter som vill medverka till strategisk förnyelse inom Processindustriell IT & Automation.

Medlemmar i Automation Region erbjuds 300 kronor rabatt på deltagaravgiften. För 1 500 kronor får du en rejäl dos trendspaning, innovation och presentationer kring utmaningar och möjligheter inom processindustrin. Erbjudandet gäller till och med den 10 oktober.

Vid konferensen medverkar bland andra PiiAs programchef Anders OE Johansson, som tillsammans med programmets styrelse presenterar processen bakom projektutlysningarna och hur vi alla kan påverka programmet. Åtta av de startade projekten inom PiiA-utlysningen kommer också att finnas på plats för att berätta om sina projekt och visa på de finansieringsmöjligheter som finns. Ett annat spännande inslag är Thomas Stetter från Siemens, som presenterar Siemens arbete med ”Industrie 4.0” i Tyskland. De använder ett innovativt angreppssätt för att manövrera och överblicka produktionen med så kallade ”Self-Organizing Factories”.

Ta del av det fullständiga konferensprogrammet

Anmälan med rabatterad anmälningsavgift (endast medlemmar i Automation Region)