Rekommenderade höstaktiviteter

Notis · 2014-06-25

Höstens aktiviteter

Det händer mycket under hösten, både inom Automation Region och hos våra samarbetspartner. Invigning av expectrum, Automation Expo hos Pfizer i Strängnäs, Jobb Shop, paketresa till Scanautomatic & Processteknik i Göteborg, PiiAs årskonferens och en ny energikonferens, HUB2014.

Automation Region flyttar in på expectrum – invigning 20 augusti

Efter semestern är det dags för officiell invigning av expectrums lokaler på Kopparbergsvägen 10 (Skrapan). Automation Region har tillsammans med bland andra Robotdalen och SICS flyttat in i sina nya lokaler – passa på att träffa oss och bekanta dig med de spännande verksamheterna som nu finns samlade under samma tak. Välkommen den 20 augusti mellan klockan 17 och 20!

Mer information och anmälan

Automation Expo hos Pfizer i Strängnäs den 18 September

Efter semestern följer vi upp det vinnande konceptet med Automation Expo på ett spännande företag. Genomförandet på Scania i april var en braksuccé och den 18 september slår vi upp portarna hos Pfizer i Strängnäs. Gör en markering i kalendern, mer information kommer!

Missa inte Jobb Shop den 21 september

Jobb Shop arrangeras av Västerås Science Park, Jobba i Västerås, Automation Region och Järnvägsklustret med det gemensamma målet är att hjälpa företagen att hitta kompetent arbetskraft. I år är uppslutningen från automationsbranschen stor, med flera av Automation Regions medlemsföretag klara som utställare – ABB, Bombardier, Westinghouse, Mälarenergi med flera.

Läs mer på www.jobbshop.com

Resa till Scanautomatic & Processteknik den 7-8 oktober med en exklusiv helkväll på Liseberg

Den 7-9 oktober arrangeras mässorna Scanautomatic & Processteknik i Göteborg. Tillsammans med ABB och Västerås stad erbjuder vi ett paket med tågresa i egen vagn, två dagar på mässan, hotellövernattning och en fartfylld kväll på Liseberg!

Mer information och anmälan

PiiA Summit den 21-22 oktober

I oktober arrangerar PiiA – Processindustriell IT och Automation – sin första årskonferens, PiiA Summit. Konferensen skapas som en mötesplats för företag och forskningspartner som vill medverka till strategisk förnyelse inom området.

Mer information och anmälan

Energikonferens – HUB2014 den 22-23 oktober

HUB2014 är en ny nationell energikonferens som samlar energibranschens ledande beslutsfattare för att fördjupa de viktigaste framtidsdiskussionerna. Konferensen arrangeras av ECC, Energy Competence Center, i samarbete med ABB, Bombardier, Mälarenergi, Westinghouse, Mälardalens högskola, Västerås stad, Länsstyrelsen Västmanland och Kokpunkten Energy arena.

Mer information och anmälan