Succé för Automation Expo hos Scania

Notis · 2014-04-30

Tisdagen den 8 april genomförde vi ett, minst sagt, välbesökt Automation Expo hos Scania i Södertälje. Intresset från både medlemsföretag och besökare var på topp redan från start och när 36 utställarföretag och mer än 220 besökare hade anmält sig valde vi att stänga anmälan för att klara trycket.

Lars-Henrik Jörnving som är Vice President och Head of Global Industrial Development och Andreas Rosengren som arbetar globalt med strategisk utveckling och standardisering inom automation presenterade Scanias arbete och automationsplaner i en välfylld hörsal – inte bara en utan två gånger så att alla fick möjlighet att lyssna.

Efter Expot beslutade sig Scania dessutom att bli medlemmar i Automation Region. Bättre kvitto på styrkan i vårt automationsnätverk kan vi väl knappast få!

Kollage expo på Scania

  1. De första besökarna anländer i den mycket eleganta transferbussen Scania Vabis B 10.
  2. Peter Grönwall (till höger), Schneider Electric, demonstrerar produkter för Linus Olsson (till vänster) och Jimmi Yang (mitten), båda maskinteknikstudenter på KTH och för närvarande exjobbare på Scania.
  3. Alla var där.
  4. Niklas Johansson på ABB fångar publiken.
  5. Det är kul med teknik! Automation Regions Karolina Winbo testar utrustning för distanskommunikation från medlemsföretaget XM Reality.
  6. Gunnar Iggendal, Automation Region, och Liz Hoffman, Addiva, trivdes både på expot och i varandras sällskap.
  7. Fullt i Scanias hörsal när Automation Regions Mikael Klintberg och Scanias Lars-Henrik Jörnving och Andreas Rosengren föreläste.