Ta del av Indiens expansion!

Notis · 2011-09-30

Automation Region, Stockholm Business Region och Invest Sweden bjuder in till Indiens största automationsmässa, ”Industrial Automation India”, den 6-9 december 2011 i Bangalore. Den indiska automationsmarknaden växer med ca 20-25 % per år, vilket gör den mycket intressant för Sveriges automationsbransch. Landet planerar att investera för 200 miljarder dollar i energi, kraftverk och elnät bara de närmaste fem åren.

Resan görs i samarbete med Business Region Göteborg och Stockholmsmässans nya arrangemang ”Manufacturing & Automation Expo”. Förutom närvaro på Industrial Automation India planeras ett Sverige-seminarium där svensk automationskompetens, det vill säga deltagande företag och organisationer, presenteras. Vi planerar även att organisera affärsmöten utifrån deltagande företags profiler i Bangalore med omnejd och eventuellt i Pune och Mumbai, där många automationsföretag är baserade.

Ett antal företag har redan anmält sitt intresse. För vår planerings skull vill vi att du som är intresserad av att delta snarast möjligt tar kontakt med oss. För mer information besök vår hemsida eller kontakta processledare Helena Jerregård på helena.jerregard@automationregion.com!