Vad kan visualisering göra för ditt företag?

Notis · 2020-10-30

Med den senaste visualiseringstekniken ska projektet Visual Lift hjälpa företag att visa upp produkter, produktionssystem och kommunicera erbjudanden inom exempelvis leveranssäkerhet. I Finspång, Örebro, Eskilstuna och Västerås finns visualiseringslabb där företag kan testa olika visualiseringslösningar. I Västerås kommer DigiCore-labbet, som drivs av Automation Region och Rise, att fungera som bas för projektet.

– Genom Visual Lift får företag möjlighet att testa och identifiera möjligheter kring visualisering av produkter och produktionssystem i labbmiljö, säger Daniel Boqvist, programansvarig för forskning och innovation på Automation Region.

Företag har ofta tillgång till en stor mängd data som har samlats in under lång tid och det är en utmaning att överblicka informationen. Visualisering kan användas för att understödja interna beslutsprocesser, visa upp produkter och lösningar på ett tydligare sätt samt skapa digitala tvillingar av produkter och produktionssystem.

Läs mer om erbjudandet till företag här →

Kontakta gärna Daniel Boqvist om du har frågor eller vill anmäla ditt intresse.

Visual Lift drivs av Linköpings universitet, Norrköping Science Park, Region Örebro, Region Östergötland, Region Sörmland, Region Västmanland och Automation Region.