Välkommen Elin Glimberg

Notis · 2022-09-20

I september får vi på Automation Region förstärkning av Elin Glimberg som går in som projektledare för utveckling av event och content. Hon kommer att arbeta med strategisk kommunikation och uppföljning av effekter av våra aktiviteter och projekt.

Elin Glimberg kommer från Jönköping och flyttade till Västerås för elva år sedan för att börja på Internationella marknadsföringsprogrammet på Mälardalens universitet. Hon blev kvar i Västerås och kommer senast från Hitachi Energy (tidigare ABB), där hon arbetade varumärkesfrågor och kommunikation. Hon har bland annat varit projektledare för podden Kraftsamtal och drivit andra initiativ inom varumärkesbyggande.

– Jag ser fram emot att arbeta i en ny typ av organisation där jag har stora möjligheter att påverka verksamheten och våra fokusområden, säger Elin Glimberg. Jag hoppas kunna tillföra nya perspektiv i arbetet med att integrera innehåll och varumärke.

Elin GlimbergElin Glimberg menar att samverkan och utveckling är nyckeln för att svensk industri ska vara fortsatt konkurrenskraftigt.

– Genom att dela med sig av kunskap så finns det goda möjligheter att nå ut till fler personer och verksamheter, säger Elin Glimberg. Ska vi nå en socialt, ekonomisk och miljömässigt hållbar framtid så behöver vi jobba tillsammans, och här tror jag att Automation Region kan spela en viktig roll.