Välkommen till Jobb Shop

Notis · 2015-08-31

Välkommen till Jobb Shop

För femte året i rad arrangeras Sveriges rekryteringsmässa för ingenjörer – Jobb Shop. Mässan arrangeras den 20 september 2015 på expectrum i Västerås kl 13.00 till 16.00.

Jobb Shop är mötesplatsen för ingenjörer som söker nya utmaningar. Under tre timmar får du som besökare möjlighet att möta och integrera med din framtida arbetsgivare. Under mässan ges möjlighet till såväl spontana möten på den öppna utställningsytan som till avskilda samtal. Låter det intressant? Välkommen till expectrum den 20 september, ingen föranmälan krävs och det är helt gratis. Kanske hittar du ditt nya drömjobb!

För dig som är företagare och behöver hitta ny kompetens så finns det fortfarande några utställarplatser kvar. Som utställare får du förutom en utställarplats och logotyp på Jobb Shops hemsida chansen att möta din framtida kollega i ett specialiserat och ämnesriktat forum. Avgiften för att vara utställare på Jobb Shop är 12 000 kr exkl moms. För bokning av utställarplats skicka ett e-post till info@jobbshop.com. Frågor besvaras av Anna Sandberg på Automation Region, anna.sandberg@automationregion.com eller 021-15 17 67.

Besök Jobb Shops hemsida
Utställarinbjudan som pdf

Jobbshop arrangeras av Västerås Science Park, Jobba i Västerås, Handelskammaren Mälardalen och Automation Region.

Jobbshop arrangeras av Västerås Science Park, Jobba i Västerås, Handelskammaren Mälardalen och Automation Region.