Automation Expo i Nyköping med Eberspächer

EbersprächerBoka in den 10 mars i kalendern, då är det nämligen dags för Automation Expo hos Eberspächer Exhaust Technology Sweden AB i Nyköping. Företaget arbetar bland annat med fordonselektronik, integration med databussystem, avgasteknik, fordonsvärmare och klimatsystem för bussar. På fabriken i Nyköping arbetar man specifikt med avgasteknik för tunga fordon.

Denna gång är vi på plats i företagets lokaler och det finns möjlighet att se fabriken i en guidad rundvandring. Flera representanter från företaget finns på plats och Senior Manufacturing Engineering Manager Stephan Backhaus kommer att hålla en presentation om företaget och dess utmaningar framåt. Programmet uppdateras fortlöpande i besökarinbjudan.

Magnus Wiktosson, professor i produktionssystem vid Mälardalens högskola håller föredraget “Industriell digitalisering” där han vrider på begreppen kring den fjärde industriella revolutionen.

Denna gång är vi på plats i företagets lokaler och det finns möjlighet att se fabriken i en guidad rundvandring. Anmälan till rundvandringen sker på plats och antalet platser är begränsat. För att underlätta rundvadringen är det bra om du som har egna skor med stålhätta tar dem med dig, några uppsättningar skor finns för utlåning.

Program
11.00 – Automation Expo öppnar
11.15 – Möjligheter och utmaningar hos Eberspächer  –  Stephan Backhaus
11.45 – Rundvandring 1 (anmälan sker på plats)
12.30 – Industriell digitalisering – Magnus Wiktorsson
13.15 – Rundvandring 2 (anmälan sker på plats)
14.00 – Avslut

Tillsammans skapar vi en mötesplats för nya kontakter och samarbeten. Automation Expo är öppet för allmänheten, deltagandet är gratis och vi bjuder på en lättare lunch. Vi ser gärna att du anmäler dig via fliken här ovan så att vi kan beräkna förtäringen. Automation Expo i Nyköping sker i samarbete med Eberspächer, Nyköpings kommun och Mälardalen Industrial Technology Center – MITC.

Lista över utställande företag »

Varmt välkommen!
 Affärsutvecklingsgruppen i Automation Region

Praktisk infomation

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.00, torsdagen den 10 mars 2016.

Plats: Eberspächer Exhaust Technology Sweden AB, Flättnaleden 6.
(Parkering finns i anslutning till expot.)

Anmälan: Via länken ovan, "Jag vill anmäla mig"

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

Värdorganisation och finansiering

VINNVÄXT-vinnaren Automation Region är en samverkansplattform vid Mälardalens högskola som samlar SME, stora bolag, akademi och offentlig sektor – sammanlagt över 120 engagerade medlemmar och samarbetspartner. Automation Region arbetar även för att marknadsföra regionens automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.