Domnarvsgården i Borlänge och ABB:s Yumi

Automation Expo i Borlänge – besökarinbjudan

Trender robotik · Slutkunder berättar om sin automation · Den kollaborativa roboten YuMi

Robotdalen, FindIT och Automation Region bjuder in till expo på Domnarvsgården i Borlänge den 9 mars. De utställande företagen visar automationsmöjligheter med moderna komponenter och system, speciellt inriktat på snabba omställningar och kollaborativa lösningar.

Expot är en del av Automationsutmaningen, ett program som stöttas av Tillväxtverket, och målgruppen för besökare är små och medelstora företag i Dalarna och Gävleborg. Under förmiddagen arrangerar Robotdalen ett seminarieprogram där Automationsutmaningen introduceras. Separat anmälan till seminarieprogrammet på Robotdalens hemsida.

Automation Expo är öppet för allmänheten, deltagandet är gratis och vi bjuder på en lättare lunch. Anmälan krävs för att vi ska kunna beräkna förtäringen.

Varmt välkommen!
Affärsutvecklingsgruppen, Automation Region
  

Anmälan: Senast den 7 mars via länken ovan

Utställande företag: Bokade just nu »

Tid: Expot är öppet mellan klockan 12.00 och 14.30, torsdagen den 9 mars 2017

Plats: Observera ny plats – Domnarvsgården, Kontorsviksvägen 1 i Borlänge [karta]

Mer information: Kontakta Karin Wiik, 021-15 17 27, 073-021 61 82, eller karin.wiik@automationregion.com

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

Värdorganisation och finansiering

VINNVÄXT-vinnaren Automation Region är en centrumbildning vid Mälardalens högskola som samlar SME, stora bolag, akademi och offentlig sektor – sammanlagt över 120 engagerade medlemmar och samarbetspartner. Automation Region arbetar även för att marknadsföra regionens automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.