Tack för senast 🤗

Hej och tack för ditt deltagande på Industry Expo i Eskilstuna!

Vi hoppas att du fick många nya kontakter och inspiration för utveckling av din verksamhet. Industry Expo är en återkommande aktivitet – hör gärna av dig till oss om du har önskemål och förbättringsförslag för framtiden. Nedan några tips på övriga mötesplatser under våren – vi hörs och ses!

Matchmaking med företag från Österrike

Den 15 april får vi besök av en företagsdelegation från Österrike. Företagen är intresserade av svenska automationslösningar och vill komma i kontakt med Automation Regions medlemmar för att diskutera förutsättningar för samarbete.

Mer information och anmälan →

Fika @Collaborative Center ☕️

Temat för torsdagsfikan den 18 april är AI-lösningarna som redan är här. Vi får besök av Automation Regions medlemsföretag Sogeti som tar oss med på en resa från traditionella modeller till framtidens revolutionerande teknik med machine learning och deep learning, neurala nätverk och kognitiva tjänster.

Mer information och anmälan →

ARRAY TECH DAY

Automation Region and ARRAY invites you for a dynamic gathering of academia and industry leaders at the ARRAY TECH DAY 2024 conference in Västerås, where we will delve into crucial discussions surrounding robotics, intelligent systems, connected industries, and cybersecurity.

Mer information och anmälan →

Sommarlunch på taket

Välkommen till ett avslappnat mingel med Järnvägsklustret, Electrification Hub och Automation Region. För andra året samlas vi på taket inför sommaren för att diskutera affärsmöjligheter och samarbete mellan tre heta branscher. Kom och luncha med oss!

Mer information och anmälan →