Information för utställare

Inför Industry Expo 28 september

Hej!

Utställningen på Industry Expo i Västerås den 28 september börjar bli riktigt välfylld med just nu 40 utställande företag. Här kan du se vilka som har anmält sig.

Som utställare har du nu två viktiga uppgifter att ta tag i:

1) Anmäl monterpersonal

Du har redan anmält dig som utställare men vi behöver också veta vilka personer från din organisation som kommer vara på plats. Anmäl dig själv (om du inte redan har gjort det) och uppmana dina kollegor att anmäla sig.

Observera att detta är obligatoriskt, föranmälan krävs.

Anmäl monterpersonal här →

2) Marknadsför Industry Expo i ditt nätverk

Som utställare ansvarar du för att bjuda in dina kunder och samarbetspartner, samt att sprida inbjudan i ditt nätverk. Vi som arrangerar gör också en del insatser men huvudansvaret ligger alltså på er utställare. Dirigera era kontakter till denna länk för anmälan (samma som gäller för monterpersonal ovan):

https://www.automationregion.com/industry-expo

Förslag på text för Linkedin (komplettera och justera fritt): 

Kom och möt oss på Industry Expo den 28 september! På mässan samlas leverantörer, inköpare och kunder från branscherna automation, järnväg och elektrifiering under ett och samma tak. Vi är där och vi ser fram emot att träffa dig!

Under Industry Expo möter du företag i framkant, tar del av branschöverskridande inspiration och ges möjligheter att skapa nya kontakter och affärer.

Alla deltagare bjuds på lunch men föranmälan krävs – se till att anmäla dig via länken för att säkra din plats.

Torsdag den 28 september klockan 10:00-14:00. Hitachi Energy, Mäster Ahls gata 16 i Västerås. Arrangörer är Automation Region, Järnvägsklustret och Electrification Hub.

Vi ses!

#automation #järnväg #elektrifiering

Bilder som kan användas:

Frågor?

Peter Barkenskiöld, 070-600 91 00, peter.barkenskiold@automationregion.com

Vi ses snart!