• Namn Organisation
  • Totalt 0 deltagare
  • Om du har anmält dig men fått förhinder så kan du avanmäla dig här:

Automation Summit 2019

Uppkopplad industri → Intelligenta system → Flexibel automation

Den 9 oktober 2019 genomför vi den sjätte upplagan av konferensen Automation Summit – den här gången på Aros Congress Center i Västerås.

Med utgångspunkt i transformativa trender som identifierats av industrin konkretiserar vi möjliga vägar framåt för att gå från ord till handling. Vi samlar industriledare, forskare och politiker för att tillsammans stärka svensk konkurrenskraft.

Tidig registrering

Till och med den 30 juni erbjuder vi tidig registrering med reducerad anmälningsavgift.

Anmäl dig till Automation Summit →

Boka partnerplats

Under konferensen bygger vi upp en utställning där automationsföretag har möjlighet att visa upp sina smarta produkter och tjänster. Antalet partnerplatser är begränsat och du väljer själv en ledig plats i samband med bokning.

Mer information och bokning →

Konferensmiddag med PiiA Summit

Automation Summit arrangeras i samarbete med det strategiska innovationsprogrammet PiiA som genomför sin årskonferens PiiA Summit den 8 oktober. På kvällen den 8 oktober bjuder vi in till en gemensam och kostnadsfri konferensmiddag på Västerås konserthus. Anmälan i samband med registrering till Automation Summit eller PiiA Summit.

PiiA Summit – mer information och anmälan →

Möt Claudia Olsson

En av våra talare är Claudia Olsson – innovationsledare, framtidsspanare och inspiratör. Claudia har på regeringens uppdrag upprättat ett framtidsscenario för det digitala Sverige 2030. Hon driver företaget Exponential AB och utsågs 2017 till ”Young Global Leader” av World Economic Forum.

 

Praktisk information

Datum: Onsdag den 9 oktober 2019
Tid: Klockan 09:00 till 16:30 · Lägg till i kalender
Plats: Aros Congress Center, Munkgatan 7 i Västerås · Karta
Upplysningar: Kontakta Anna Sandberg, anna.sandberg@automationregion.com