• Namn Organisation
  • En deltagare från Ekkono Solutions
  • En deltagare från Enterprise Europe Network
  • En deltagare från Gemit Solutions AB
  • En deltagare från Sentian
  • En deltagare från Sentian
  • En deltagare från XMReality GmbH
  • Totalt 6 deltagare

Affärer och samverkan med företag i tyska Nürnberg

Konferens och paketresa · 10-12 mars 2020

Automation Region bygger vidare på det strategiska samarbetet med Tyskland. Den 11 mars hålls konferensen Integrated Plant Engineering Conference, IPEC, och i samband med det arrangeras en paketresa där vi erbjuder företag att följa med. Syftet är att knyta kontakter och skapa möjligheter för affärer och innovation.

Paketresan sträcker sig över tre dagar, 10 till 12 mars. I anslutning till IPEC arrangeras flera kringaktiviteter såsom företagsbesök, sociala aktiviteter, workshops och rundabordssamtal. Flera av aktiviteterna förbereds specifikt för de svenska företag som deltar medan andra arrangeras för konferensens övriga internationella deltagare.

Programmet i korthet

Tisdag 10 mars 

Onsdag 11 mars

Torsdag 12 mars

Etablera nya affärskontakter

Enterprise Europe Network, EEN möjliggör fler internationella affärer och är medarrangör på resan till Nürnberg. EEN kommer verka för att etablera intressanta affärskontakter för de medverkande svenska företagen. Med ett lokalt tyskt kontaktnät genom Innovation Bayern skapas bra förutsättningar för morgondagens exportaffär. Genom EEN kan du boka in enskilda möten med tyska företag på plats i Nürnberg. Max Sundvall hjälper dig att komma i kontakt med intressanta företag. Kontakt via max.sundvall@almi.se.

Kostnad och bokning

Kostnaden för paketresan är 2 900 kronor exklusive moms. I kostnaden ingår boende på Park Inn by Radisson Nürnberg (två nätter) samt ovan nämnda aktiviteter. Observera att resa till och från Nürnberg anordnas på egen hand och ingår inte.

Medverkande aktörer

Automation Region strategiska satsning i Tyskland innefattar bland annat aktörerna Automation Valley, Schwedishe Handelskammer, Engineering 2050 samt Enterprise Europe Network, EEN.

Automation Region har varit med och formerat Swedish German Innovation Table, SEGEIT – en sammanslutning av företag, forskare och organisationer i Sverige och Tyskland. Syftet är att lära av varandra för att utveckla nya affärsmodeller och driva på digital transformation. Arbetet sker i huvudsak genom seminarier och rundabordssamtal.

Praktisk information

Datum: 10-12 mars 2020
Plats: Nürnberg, Tyskland
Kostnad: Kostnaden för paketresan är 2 900 kronor exklusive moms
Upplysningar: Vill du veta mer om konferensen och den resa som Automation Region arrangerar? Välkommen att kontakta Magdalena Evaldson, magdalena.evaldson@automationregion.com