Automationsnästet – nästet med utvecklingsmöjligheter

Ledare · Tord Käck • Projektledare Automationsnästet · 2013-01-31

Bild

Automationsnästet som idé initierades i slutet av 2011 och genomfördes i en enklare former de första gångerna. I oktober 2012 genomfördes ett större Automationsnäste från scenen på M.A.X-mässan (Manufacturing & Automation Expo) med fyra frågeställningar från industrin och en mycket namntung expertpanel. Eventet filmades och filmen finns nu att se på YouTube (www.youtube.com/watch?v=GweqL-wDsaU). Arrangemanget gav både mersmak och ringar på vattnet!

Som en fortsättning på Automationsnästet har Automation Region kommit överens med tidningen Ny Teknik om möjligheten att genomföra Automationsnästen i deras automationsbilaga, som under 2013 kommer ut med åtta nummer. Vidare kommer vi att genomföra en mindre variant av Automationsnästet i samband med kommande Automation Expo i Köping och Västerås. Om företagsfrågeställningarna har fokus på ett visst teknikområde eller en hel produktion spelar ingen roll – nästet kan alltid vara ett bra forum för att ”spåna” fram intressanta tankar och idéer om era frågeställningar!

Du som är medlem i Automation Region – utnyttja möjligheten att lyfta dina (eller din kunds) frågeställningar i Automationsnästet. Du är alltid välkommen med dina frågeställningar till oss i processledningen, hör gärna av dig på tord.kack@automationregion.com!
Tord Käck • Projektledare Automationsnästet