Kan vi säkerställa sol på semestern?

Ledare · Stefan, Helena, Björn, Gunnar, Karolina och Nina · 2012-06-29

Måhända kan vi ställa frågan till höstens Automationsnäste där vi hoppas på många kluriga frågeställningar som våra skarpa experter inom medlemsföretagen kan hitta lösningar till … Under våren har vi annars genomfört en mängd olika aktiviteter, alltifrån rekryteringsresa till Holland, frukostseminarier i både Västerås och Stockholm, Hello World – teknik för tjejer och flera Automation Expo till presentation av en Nationell kraftsamling inom Processindustriell Automation och vår egen helkväll Night Aut; lyckat med god mat, spännande tävling och värdiga vinnare. Som alltid genomför vi arrangemangen tillsammans genom goda samarbeten!

Alldeles före midsommar fick vi det positiva beskedet att Vinnova beviljat SICS Västerås projektet STREAM inom utlysningen Utmaningsdriven Innovation med totalt 20 miljoner i omsättning. Projektet är ett resultat av samarbetet inom Automation Region – läs mer om projektet i nyhetsbrevet. Vi är övertygade om att vi framöver kommer att se fler framgångsrika samarbeten inom automation och förutom etableringen av forskningsinstitutet SICS Västerås kan också vår nystartade arbetsgrupp Innovation facilitera!

För hösten ser vi även fram emot vår medverkan på två viktiga industrimässor samt en strategiskt viktig satsning för att på ett lekfullt sätt inspirera och säkra nästa generations ingenjörer … Under sommaren genomför vi också en marknadsföringskampanj för JobbShop – vår egen rekryteringsmässa i samarbete med Jobba i Västerås och Västerås Science Park, där vi söker ingenjörer från hela landet. Glöm inte att anmäla ditt företag. Innan dess önskar vi er alla en härlig semester och håller tummarna för solen!

Stefan, Helena, Björn, Gunnar, Karolina och Nina