Sommar i Automation Region

Ledare · Malin, Gunnar & Helena · 2010-06-30

Efter en intensiv vår är det dags att varva ner och ladda batterierna inför höstens aktiviteter i Automation Region. Det är dock inte alla som tar ledigt än; medan många jämnåriga studenter jobbar på solbrännan är det 40 tjejer som svettas med kommunikation, design och programmering på Mälardalens högskola. Sommarkursen ”Hello World”, där Automation Region är en av aktörerna, pågår i skrivande stund för fullt. De tio företag och organisationer som lämnat in uppdrag till kursen kan se fram mot projektredovisningarna den 9 juli.

För hösten finns det redan nu gott om planer. Vi börjar med ett frukostmöte på Automation Center den 7 september. Vill ditt företag stå som värd för ett av höstens frukostseminarier? Hör av dig till oss! Större aktiviteter planeras i oktober, då vi planerar att genomföra både en affärsresa till Kina i samarbete med Exportrådet (11-15 oktober) och aktiviteter i samband med branschmässorna Tekniska Mässan (19-22 oktober) och Scanautomatic/Processteknik (26-28 oktober) – bland annat ordnas en paketresa till Göteborg (26-27 oktober). Mer information om våra aktiviteter finns förstås på hemsidan.

Slutligen vill vi tacka alla er som gjorde Automation Expo och Night Aut till en heldag i nätverkandets tecken och en final på vårens aktiviteter som heter duga! Båda arrangemangen innebär en början till en ny tradition hoppas vi. Slutligen vill vi önska dig och dina kollegor en riktigt skön sommar!

Malin, Gunnar & Helena