Välkommen till vårens aktiviteter 🤗

Vi på Automation Region presenterar nu ett antal nyheter i vårt utbud av aktiviteter. Med betoning på kunskapsspridning och nya affärsmöjligheter samlar vi medlemsföretag, samarbetsorganisationer och partner i flera olika format – från mindre möten och diskussioner till seminarier, konferenser och expo. Så ta del av utbudet nedan och anmäl dig redan nu – vi ses under våren!

Spaning om utvecklingen inom industrirobotik

Västerås · 2024-03-15

Välkommen till Automation Regions nya koncept Framstegsfredag och detta första tillfälle där vi fokuserar på utvecklingen inom industrirobotik. Såväl leverantörer och integratörer som användare bidrar med sina perspektiv för att ge dig som deltar en ökad förståelse för möjligheter och utmaningar, och även konkreta tips kring robotisering.

Mer information och anmälan →

Summering och framåt

Västerås · 2024-03-26

Välkommen till Automation Regions årsmöte, som genomförs på Hotel Plaza med efterföljande after work. Vi följer upp det gångna året och diskuterar hur vi kan utveckla nya affärsmöjligheter och stödja den svenska industrin framöver.

Mer information och anmälan →

Industry Expo Eskilstuna

Eskilstuna · 2024-04-10

Vill du utvidga ditt kontaktnät och hitta nya tekniska lösningar? Ja, det vill du! Automation Region och MITC bjuder in till Industry Expo – en branschöverskridande mötesplats för industriell utveckling. Vi ses i Eskilstuna den 10 april.

Mer information och anmälan →

Matchmaking Österrike

Västerås · 2024-04-15

Den 15 april får vi besök av en företagsdelegation från Österrike. Företagen är intresserade av svenska automationslösningar och vill komma i kontakt med Automation Regions medlemmar för att diskutera förutsättningar för samarbete.

Läs mer om delegationen →

Torsdagsfika ☕️

Återkommande · Västerås

Välkommen på fika hos MDU Collaborative Center med studenter och forskare inom inbyggda system och robotik. Torsdagsfikan är en mötesplats för ny kunskap och nya kontakter mellan företag och med akademin.

Torsdagsfika den 18 april →
Torsdagsfika den 23 maj →

Gathering strength for sustainable growth

Västerås · 2024-04-25

Automation Region and ARRAY invites you for a dynamic gathering of academia and industry leaders at the ARRAY TECH DAY 2024 conference in Västerås, where we will delve into crucial discussions surrounding robotics, intelligent systems, connected industries, and cybersecurity.

The fusion of these fields holds immense potential to shape the future of not only industries but also to enhance overall societal well-being.

Read more and register →

Elmia Automation

Jönköping · 2024-05-14--17

Den 14-17 maj medverkar Automation Region på mässan Elmia Automation, där vi ansvarar för seminarieprogrammet på automations­scenen. Tillsammans med MITC, Robotdalen och Visual Lift erbjuder vi även vägledning till företag genom Automationscentralen.

Läs mer och boka möte →

Sommarlunch på taket

Västerås · 2024-06-26

Välkommen till ett avslappnat mingel med Järnvägsklustret, Electrification Hub och Automation Region. För andra året samlas vi på taket inför sommaren för att diskutera affärsmöjligheter och samarbete mellan tre heta branscher.

Mer information och anmälan →