Automation Expo hos Westermo Teleindustri den 12 februari

Westermo Teleindustri

Årets första Automation Expo hålls den 12 februari hos Westermo Teleindustri i Stora Sundby. En presentation av företagets verksamhet och tankar kring automationslösningar ges av VD Lars-Ola Lundkvist (ca klockan 12.10).

Deltagandet för besökare är gratis och vi bjuder på en lättare lunch. Anmäl dig via länken ovan. För intresserade arrangeras en guidad rundvandring i fabriken, anmälan till rundvandringen sker på plats och antalet platser är begränsat.

Westermo Teleindustri, som kan räknas som både slutkund och leverantör, har specialiserat sig på produkter och lösningar för datakommunikation för krävande tillämpningar – som till exempel järnvägar, flygteknik, vägar och tunnlar. Företaget har vuxit med dotterbolag i flera länder och har försäljningspartners i över 35 länder världen över. Westermo Teleindustri är ett svenskt företag som vid sidan av tillverkningen har stort fokus på forskning och utveckling.

På plats finns ett antal utställande företag som visar upp sin verksamhet inom automation, elektronik och kommunikation. Automation Expo är en naturlig samlingspunkt för automationsbranschen och alla som verkar i den.

Lista över utställande företag »

Varmt välkommen!

Arbetsgruppen för affärsutveckling
Automation Region
  

Anmälan: Via länken ovan, "Jag vill anmäla mig"

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.00, torsdag den 12 februari 2015..

Plats: Westermo Teleindustri, Vi 7, Stora Sundby (utanför Eskilstuna).
Parkering i anslutning till expot [länk till karta].

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.