Tidigare nyheter

Här kan du ta del av ledartexter, artiklar och notiser som har publicerats på Automation Regions webbplats.

Automation Region i USA

· 14 februari 2023

Sverige är ett litet land men välkänt för att ligga i framkant när det gäller innovation, hållbarhet och teknik. Men vi kan inte göra allt själva – det går så fort inom så många viktiga teknikområden – vi måste helt enkelt samarbeta med andra. Därför har Automation Region i sitt uppdrag att skala upp verksamheten och etablera kontakt, skapa nätverk och nya samarbeten i en internationell kontext som gynnar vår svenska industri. I det här blogginlägget vill jag berätta hur.

Läs mer

Medskick till den nya regeringen: IndTech stärker svensk konkurrenskraft

· 29 september 2022

IndTech-branschen har alltså potential att stärka de svenska finanserna, bidra till välfärden och genom industrins gröna omställning i kombination med tillgången på fossilfri el också skapa ett mer hållbart samhälle – så väl lokalt som globalt.

Läs mer

Mod, det mellanmänskliga och konsten att välja rätt

· 26 september 2019

Mod, det mellanmänskliga och konsten att välja rätt Den sista tidens möten med människor som delat med sig av idéer, tankar och reflektioner kring en allt mer automatiserad industri har gett mig förnyad kraft i arbetet med att utveckla arenor …

Läs mer

180531-Catarina

· 31 maj 2018

Kopplingen mellan Lean och automation är kanske mer aktuellt än någonsin. Inom Automation Region ser vi i mötet med företagen en viktig faktor, nämligen att det inte går att automatisera dåliga processer.

Läs mer
Visa samtliga